Online

DE BESTE

VAN DE

KLAS

WAT IS ONLINE BIJLES?

Online bijles betekent dat je geen bijles volgt op locatie, maar online via een livestream op Facetime of Skype. Je kunt dus gewoon vanuit je eigen huis bijles volgen van een van onze docenten. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internetverbinding. Wij maken jouw schooltijd weer leuk. Klik hier om een gratis proefbijles aan te vragen!

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN BIJLES?

De beste van de klas geeft individuele bijles. Je gaat dus één-op-één met je bijlesdocent kijken naar de lesstof waar jij moeite mee hebt. De docent brengt het probleem in kaart en gaat je helpen omde stof beter te begrijpen. Meestal is het doel om een beter cijfer te halen voor het volgende proefwerk. Natuurlijk ontvangen je ouders informatie over jouw voortgang.

WAAROM ZOU IK BIJLES VOLGEN?

Sommige leerlingen willen bijles volgen omdat het hen zelf even niet lukt. Misschien is de uitleg van je docent op school niet voldoende, of heb je gewoon moeite met een bepaald vak. Als je lage cijfers haalt voor een bepaald vak dan is dat gewoon vervelend. Het is daarom verstandig om bijles te volgen en je achterstand weg te werken. Als je bijles volgt zul je merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en hogere cijfers zult halen.

VOOR WELKE VAKKEN KAN IK BIJLES VOLGEN?

De populairste vakken zijn Wiskunde, Nederlands, Engels, en Natuur-/Scheikunde, maar je kunt bij ons voor alle vakken bijles volgen. Misschien kun jij wat extra hulp gebruiken voor Economie, of heb je bijvoorbeeld moeite met Frans. Tijdens de bijles werk je uit je eigen schoolboeken, vergeet dus niet om deze boeken mee te nemen naar de bijles.

SCHOOL VOOR BIJLES

BIJLES

INFORMATIE

CONTACT


SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE