Engels bijles

DE BESTE

VAN DE

KLAS

ENGELS BIJLES IN DEN HAAG

De beste van de klas is een laagdrempelige school voor bijles in Den Haag. Wij geven bijles Engels aan leerlingen van de middelbare school in Den Haag Ypenburg en Den Haag Leidschenveen. De individuele bijlessen worden gegeven door onze eigen docenten.

Klik hier om een gratis proefbijles aan te vragen!

ENGELS

Engels is een belangrijk wereldtaal. Je hoort het overal: op televisie, radio en internet. Toch hebben sommige leerlingen moeite met het beheersen van de Engelse taal. Er zijn namelijk veel aspecten die hierbij komen kijken zoals grammatica, vocabulaire en lees- en luisteropdrachten. Tijdens de bijles Engels gaan we aan de slag met de lesstof die tijdens de lessen op school is aangereikt. Op die manier komen we snel bij het stuk waar jij moeite mee hebt en kunnen we aan de slag met specifieke begeleiding.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN BIJLES?

Wij geven individuele bijlessen aan leerlingen van de middelbare school. Je gaat dus één-op-één met je bijlesdocent werken aan de lesstof waar jij moeite mee hebt. De docent brengt het probleem in kaart en gaat je helpen om de stof beter te begrijpen. Meestal is het doel om een beter cijfer te halen voor het volgende proefwerk. Natuurlijk ontvangen je ouders informatie over de voortgang die je maakt. Klik hier om een gratis proefbijles aan te vragen!

WAAROM ZOU IK BIJLES VOLGEN?

Sommige middelbare scholieren willen bijles volgen omdat het hen zelf even niet lukt. Misschien is de uitleg van je docent op school niet voldoende, of heb je gewoon moeite met een bepaald vak. Als je lage cijfers haalt voor een bepaald vak dan is dat gewoon vervelend. Het is daarom verstandig om bijles te volgen en je achterstand weg te werken. Als je bijles volgt zul je merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en hogere cijfers zult halen.

MAAK JOUW SCHOOLTIJD WEER LEUK

Wij gaan je helpen om jouw middelbareschooltijd weer leuk te maken. Loop jij achter met je schoolwerk of heb je moeite met een bepaald vak? Soms gebeurt het dat je dan minder motivatie hebt waardoor je lagere cijfers haalt. Wij gaan je inspireren en je helpen door middel van persoonlijke aandacht. Volg daarom nu bijles in Den Haag Ypenburg of Den Haag Leidschenveen.

 
 
 
 
 

SCHOOL VOOR BIJLES

BIJLES

INFORMATIE

CONTACT


SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE